Möt Calmark på den internationella mässan MEDICA 2019

Möt Calmark på den internationella mässan MEDICA 2019

Nyheter
News
Marianne Alksnis, internationell försäljningschef, och Anna Söderlund, VD på Calmark, kommer att närvara vid den internationella mässan för medicinsk teknik - MEDICA i Düsseldorf, Tyskland den 18-21 november. Calmark kommer att träffa aktörer som visat intresse för bolaget samt initiera diskussioner med potentiella distributörer för nya marknader.

MEDICA är världens största mässa för den medicinsktekniska branschen och det viktigaste eventet för nätverkande och presentation av nyheter på marknaden.

"Calmark befinner sig i ett spännande läge med förhandlingar och diskussioner med distributionspartners", säger Marianne Alksnis, internationell försäljningschef. "MEDICA är den absolut viktigaste mötesplatsen för medtech i Europa och jag ser fram emot att ha samtal med både nya och gamla kontakter.”

”Det finns ett stort globalt fokus på att minska spädbarnsdödligheten och snabb diagnostik är en viktig pusselbit” konstaterar Anna Söderlund, VD. ”Vår närvaro vid viktiga kongresser runt om i världen bygger kännedom och innebär ett ökat intresse för bolaget och Calmarks patientnära tester.”

Läs mer om MEDICA här: www.medica-tradefair.com