Calmark rekryterar ny interim CFO

Calmark rekryterar ny interim CFO

Nyheter
Calmark Sweden AB har idag tecknat avtal med Inhouse AB som kommer att tillhandahålla extern CFO genom Sara Wili-Blomé. Avtalet gäller från 1a april och minst sex månader framåt.
Sara Wili-Blomé, CFO Calmark

Sara Wili-Blomé, född 1974, har en gedigen bakgrund som CFO och controller inom främst design- och produktionsbolag, såsom RNB Retail and Brands, men även från privata aktörer inom det svenska skolväsendet. Hon har en omfattande erfarenhet av att arbeta i miljöer som präglas av snabb och kontinuerlig förändring och har innehaft flertalet ledande positioner inom såväl startups som redan etablerade bolag.

"Jag ser fram emot att börja arbeta på Calmark i den spännande fas som bolaget befinner sig”, säger Sara Wili-Blomé.  ”Det ska bli roligt att tillföra mina kunskaper och erfarenheter i byggandet av ett globalt bolag.”

“Vi är väldigt glada att kunna välkomna Sara till teamet”, säger Anna Söderlund, VD på Calmark. “Hennes erfarenhet från branscher som befinner sig i både omfattande och snabb förändring är något vi kommer att ha nytta av vid vår marknadslansering och försäljningsstart.”