Calmark rekryterar ny interim CFO

Calmark rekryterar ny interim CFO

Nyheter
News
Calmark Sweden AB har idag tecknat avtal med Inhouse AB som kommer att tillhandahålla extern CFO genom Sara Wili-Blomé. Avtalet gäller från 1a april och minst sex månader framåt.
Sara Wili-Blomé, CFO Calmark

Sara Wili-Blomé, född 1974, har en gedigen bakgrund som CFO och controller inom främst design- och produktionsbolag, såsom RNB Retail and Brands, men även från privata aktörer inom det svenska skolväsendet. Hon har en omfattande erfarenhet av att arbeta i miljöer som präglas av snabb och kontinuerlig förändring och har innehaft flertalet ledande positioner inom såväl startups som redan etablerade bolag.

"Jag ser fram emot att börja arbeta på Calmark i den spännande fas som bolaget befinner sig”, säger Sara Wili-Blomé.  ”Det ska bli roligt att tillföra mina kunskaper och erfarenheter i byggandet av ett globalt bolag.”

“Vi är väldigt glada att kunna välkomna Sara till teamet”, säger Anna Söderlund, VD på Calmark. “Hennes erfarenhet från branscher som befinner sig i både omfattande och snabb förändring är något vi kommer att ha nytta av vid vår marknadslansering och försäljningsstart.”