Calmark rekryterar Michael Lundh till nyckelposition som ansvarig för QA/RA

Calmark rekryterar Michael Lundh till nyckelposition som ansvarig för QA/RA

Nyheter
News
Calmark Sweden AB har anställt Michael Lundh i rollen som Quality Assurance and Regulatory Affairs Director, en roll han innehaft som konsultuppdrag sedan 2016. Michael ingår i Calmarks ledningsgrupp och ansvarar för projektledning och kvalitetssäkring av produktutvecklingen samt certifiering och registrering av produkterna på olika marknader.

Michael Lundh har lång och gedigen erfarenhet av projektledning och QA/RA-aktiviteter och har arbetat som egenföretagare sedan 2003. Michaels bakgrund är inom elektroteknik och digital ASIC/FPGA-design. Hans fokus blev tidigt projektledning för framtagning av medicintekniska produkter och de senaste åren har han arbetat med projekt på bland annat Hemcheck Sweden AB, Vivoline Medical AB och Arjo Hospital Equipment.

Michael Lundh, Quality Assurance and Regulatory Affairs Director at Calmark

På Calmark har Michael ansvarat för den övergripande projektledningen av utvecklingsprojekten, uppstart av produktion samt upprättandet av kvalitetsledningssystem.

”Jag har varit med på Calmarks spännande resa under flera år och uppskattar bolagets mission och företagskultur samt inte minst det kompetenta teamet”, säger Michael Lundh. ”Jag ser fram emot att fullfölja mitt uppdrag hela vägen in i mål!”

”Michael Lundh har sedan 2016 varit en viktig nyckelperson på Calmark, hans kompetens inom processer för CE-märkning och regelverk har varit avgörande för att vi har nått så här långt. Framgent när produkterna ska registreras världen över kommer vi att behöva hans kompetens på lång sikt. Jag är väldigt glad att vi lyckats rekrytera Micke som anställd!” kommenterar VD Anna Söderlund.