Calmark presenterar på Aktiespararnas kvinnokväll den 12 oktober

Calmark presenterar på Aktiespararnas kvinnokväll den 12 oktober

Nyheter
News
Måndagen den 12 oktober kl. 16:00 presenterar Anna Söderlund, VD på Calmark, bolagets affärsidé, produkter och nuläge på Aktiespararnas kvinnokväll i Göteborg, som även livesänds online och on demand i efterhand.

Kvinnokvällen är ett unikt event med plats för 40 deltagare som arrangeras på Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36, Göteborg måndagen den 12 oktober/October mellan kl. 14:30–21:00.

Läs mer om deltagande företag och inspirationsföreläsarna Karin Wallström Nordén och Gunilla von Platen som också kommer att medverka. Anmälan för deltagande på plats sker via länken. https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/kvinnokvallen-i-goteborg-12-oktober-2020

Calmarks presentation kommer att hållas på svenska och kvinnokvällen sänds även live och on demand via Aktiespararnas Youtube-kanal och aktiespararna.se. Livesändningen är öppen för alla och ingen föranmälan behövs.

”Det är tredje gången Calmark medverkar på Kvinnokvällen och vi har goda erfarenheter av detta trevliga event.” säger Anna Söderlund, VD på Calmark. ”Jag ser fram emot att få träffa alla engagerade kvinnliga investerare både fysiskt och online.”

Inspelningen av presentationen kan ses här: https://youtu.be/tgWh8GGNrZA