Calmark har inlett samarbete med ShortLink som tillhandahåller konsulttjänster för elektroniklösningar

Calmark har inlett samarbete med ShortLink som tillhandahåller konsulttjänster för elektroniklösningar

Nyheter
News
Calmark Sweden AB har inlett ett samarbete med Karlstadbolaget ShortLink AB. Samarbetet gäller konsulttjänster inom elektronik och utveckling av testutrustning för Calmarks avläsare.

Calmark har nyligen tillverkat de första avläsarna i produktionsmiljö och dessa testas just nu för fullt i labbet med gott resultat. För att skapa en fullt godkänd och kvalificerad produktionslina behöver också en testmiljö skapas, där avläsarna ska sluttestas ur kvalitetssynpunkt innan de går till kund. Denna testutrustning kommer nu ShortLink att börja bygga.

”Efter att ha utvärderat ett antal alternativ fann vi att ShortLink har precis rätt kompentens och erfarenhet för att hjälpa oss i mål med denna viktiga del av produktutvecklingen”, säger Anna Söderlund, VD Calmark. ”ShortLink är en mycket kunnig partner inom området.”

”Vi uppskattar verkligen samarbetet med Calmark som utvecklar en innovativ produkt som kan rädda liv. Vi har ett bra teamwork med öppen, rak och snabb dialog med alla parter inom projektet”, kommenterar Martin Valfridsson, VD ShortLink.