Calmark förstärker sälj- och marknadsteamet inför global lansering

Calmark förstärker sälj- och marknadsteamet inför global lansering

Nyheter
News
Calmark Sweden AB har anställt Maria Zavodnik i rollen som Sales and Marketing Coordinator, för att förstärka teamet inför den globala lanseringen. Maria tillträder tjänsten den 24e mars.
Maria Zavodnik, Sales and Marketing Coordinator

Maria Zavodnik har mer än tio års erfarenhet från medtech-branschen. Sedan 2019 har inriktningen varit på IVD-produkter, mer specifikt inom koagulationsområdet. Maria arbetar idag som Sales Coordinator på Nordic Biomarker/Medirox AB och har en masterexamen i cell- och molekylärbiologi från Uppsala Universitet. Hon har även bred erfarenhet dessförinnan från Bauerfeind Nordic AB inom försäljning, marknad och kundsupport.

”Calmark är ett spännande företag som utvecklar viktiga och efterfrågade produkter för en stor global marknad”, säger Maria Zavodnik. ”Jag känner mig glad och förväntansfull över att bli en del av teamet som ska ta Calmark in i framtiden!”

”Jag är väldigt glad att vi har rekryterat denna toppkraft till Calmark”, säger Anna Söderlund, VD. ”Inför den stundande världslanseringen behöver vi säkerställa vår kapacitet i alla led. Det internationella intresset för våra produkter är stort och denna förstärkning kommer betyda mycket i vår tillväxt och fortsatta utveckling. Jag ser fram emot att välkomna Maria till teamet!