Calmark förstärker logistik- och orderhantering inför global lansering

Calmark förstärker logistik- och orderhantering inför global lansering

Nyheter
News
Calmark Sweden AB har anställt Liana Rikberg i rollen som Supply Chain Coordinator, för att förstärka teamet inför den globala lanseringen. Liana tillträder tjänsten den 10 januari 2022.
Liana Rikberg, Supply Chain Coordinator

Liana Rikberg har mer än tio års erfarenhet av logistiklösningar som anställd på Federal Express (FedEx) och har jobbat med import, export, order och fakturering.  Liana Rikberg har även arbetat som Supply Chain Administrator på Hamamatsu. Idag arbetar Liana som konsult på Academic Work, bland annat hos Calmark sedan 1 oktober.

"Jag är så glad att få vara en del av Calmark och kunna jobba tillsammans med en sådana härliga och engagerade kollegor med att driva företaget framåt”, säger Liana Rikberg. "Det känns väldigt spännande att få vara med i ett så tidigt stadie och se hur Calmark växer och utvecklas."

”Jag är väldigt glad att Liana vill börja som anställd på Calmark”, säger Anna Söderlund, VD. ”Inför den stundande världslanseringen behöver vi säkerställa vår kapacitet i alla led och Liana blir en viktig person att säkerställa effektiva order- och logistikflöden. Jag vill hälsa henne varmt välkommen i teamet!”